Nieuws

Zo viert u toch gezellig kerst op kantoor

December staat vol in het teken van kerst. Een grote kerstboom in de kamer, overal kerstlampjes en grote kransen aan de ramen. Ook op kantoor is het gezellig een kerstsfeer te creëren. In onze blog zetten we een paar tips op een rijtje om kerst naar de werkplek te brengen.

Kerst op kantoor

Thuis uitbundig kerst vieren hoort er vaak bij. Lekker eten, grote cadeaus onder de kerstboom en kerstversiering overal in huis. Hoewel het ene bedrijf uitpakt met een grote boom, gaat het er op kantoor vaak wat minder overvloedig aan toe. Hoe u Kerstmis toch gezellig terug kunt laten komen op de werkvloer? Wij geven een paar tips.

Tip 1: pak uit met kerstversiering

De makkelijkste manier om in de stemming van de feestdagen te komen, is door goed uit te pakken met de kerstversiering. Pak het groots aan met een versierde boom in het midden van het kantoor. Of steek juist de handen uit de mouwen met kleinere versiering. Schaf namens het bedrijf versiering aan of laat het aan het personeel over mee te nemen wat ze thuis over hadden. De versiering hoeft niet heel uitbundig of heel veel te zijn, alleen al een paar lampjes doen wonderen om de kerstsfeer op te roepen.

Kerst op kantoor

Tip 2: personeel klaar voor kerst

Niet alleen kerstversiering zorgt voor meer kerst op kantoor, ook het personeel kan de sfeer erin brengen. Spreek af een keer tegelijkertijd een goede kersttrui te dragen naar kantoor. Of ga een keer chiquer gekleed tijdens een kerstlunch. Koop bijvoorbeeld ook een klein cadeau voor elkaar. Hoe de sfeer is op kantoor is voor een groot deel afhankelijk van de mensen die er rondlopen. Zorg samen dus voor die gezellige tijd rondom de feestdagen als jullie aan het werk zijn.

Tip 3: vier coronaproof kerst

Ook deze feestdagen zijn we helaas nog niet van corona af. Grote feestjes op kantoor zijn geen optie. Maar er zijn andere manieren om toch in de stemming te komen. Neem allemaal kersthapjes mee en lunch samen op gepaste afstand. Of organiseer een kerstborrel in de buitenlucht. Steek bijvoorbeeld een vuurkorf aan en pak er marshmallows bij. Gezelligheid gegarandeerd! Wij gaan er bij Ferbox in ieder geval het beste van maken dit jaar!

Chat openen
Hallo 👋 Wij staan klaar voor al je vragen, stuur ons gerust een bericht via WhatsApp! ✅