Akoestische Vergaderruimtes

Transformeer jouw vergaderingen met onze akoestische vergaderruimtes. Onze akoestische vergaderruimtes zijn speciaal ontworpen om geluid te minimaliseren, wat zorgt voor een rustige en productieve omgeving voor meetings, zonder hiervoor een aparte ruimte in je kantoor te hoeven bouwen. Heeft u vragen? Laat ons adviseren bij het selecteren van jouw akoestische vergaderruimte.

Enig resultaat

Waarom kiezen voor een akoestische vergaderruimte van Ferbox?

Onze akoestische vergaderruimtes zijn speciaal ontworpen voor optimale geluidsisolatie. Ze bieden een rustige omgeving die externe geluidsoverlast minimaliseert tijdens besprekingen. Daarnaast zijn onze vergaderruimtes ontworpen met oog voor stijl, waardoor ze een professionele uitstraling aan uw kantoor geven. Wij selecteren al onze akoestische vergaderruimtes zorgvuldig en zorgen ervoor dat deze aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Daarom ontvang je op al onze akoestische vergaderruimtes minimaal 3 jaar garantie.

 

Persoonlijk Advies:

Heb je vragen over onze akoestische vergaderruimtes? Laat ons helpen de ideale akoestische vergaderruimte te vinden die past bij jouw specifieke kantoorbehoeften. Neem telefonisch of via de chat contact op voor deskundig advies. Wil je liever een vergaderruimte in het echt komen bekijken? Plan een afspraak in om onze producten in het echt te ervaren en laat ons je helpen bij het creëren van jouw ideale werkruimte.

Shape divider - bottom

Vrijblijvend advies voor uw kantoorinrichting?

We zijn momenteel geopend van 09:00 tot 17:00!

5% korting op je eerste bestelling

Word lid van onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van interessante aanbiedingen, tips voor jouw werkplek en meer.

"*" geeft vereiste velden aan

Chat openen
Hallo 👋 Wij staan klaar voor al je vragen, stuur ons gerust een bericht via WhatsApp! ✅