KUBO

Ontdek de wereld van KUBO’s akoestische oplossingen, ideaal voor het creëren van stille, geconcentreerde werkruimtes. Van compacte belcellen tot ruimere akoestische vergaderruimtes, KUBO biedt een verscheidenheid aan opties om geluidsoverlast in drukke omgevingen te minimaliseren.

Waarom kiezen voor een akoestische ruimte van KUBO?

KUBO’s akoestische ruimtes, waaronder belcellen en vergaderruimtes, zijn speciaal ontworpen om geluidsoverlast te verminderen en privacy te bieden. Ze zijn ideaal voor telefoongesprekken, vergaderingen of geconcentreerd werk, en bieden een perfecte balans tussen kwaliteit en modern design. Daarnaast krijg je op alle producten van KUBO minimaal 3 jaar garantie.

Persoonlijk advies nodig?

Heb je hulp nodig bij het selecteren van een belcel of akoestische vergaderruimte van KUBO? Laat je telefonisch of via de chat adviseren door een van onze medewerkers. Wil je liever een product van in de showroom komen bekijken? Bezoek onze showroom op afspraak om zelf het de kwaliteit van KUBO te ervaren.

Shape divider - bottom

Vrijblijvend advies voor uw kantoorinrichting?

We zijn momenteel geopend van 09:00 tot 17:00!

5% korting op je eerste bestelling

Word lid van onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van interessante aanbiedingen, tips voor jouw werkplek en meer.

"*" geeft vereiste velden aan

Chat openen
Hallo 👋 Wij staan klaar voor al je vragen, stuur ons gerust een bericht via WhatsApp! ✅