Akoestiek

Verhoog de productiviteit en privacy in je kantoor met een van onze akoestische oplossingen. Onze akoestische ruimtes zijn speciaal ontworpen om geluidsoverlast te minimaliseren en een rustige werkomgeving te bieden. Ideaal voor telefoongesprekken, vergaderingen, of wanneer je simpelweg in alle rust wil kunnen werken. Hulp nodig bij het uitzoeken van een akoestische ruimte? Laat ons je helpen.

Waarom kiezen voor een Akoestische Ruimte van Ferbox?

Of het nu gaat om een kleine akoestische belcel voor telefoongesprekken of grotere ruimtes voor bijvoorbeeld een teamoverleg, onze akoestische ruimtes bieden in iedere situatie de oplossing. Wij selecteren onze akoestische ruimtes zorgvuldig en zorgen ervoor dat ze aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Daarom ontvangt u op al onze akoestische ruimtes minimaal 3 jaar garantie.

Persoonlijk Advies:

Advies nodig bij het vinden van de akoestische oplossing die past bij jouw kantoor? Ons team staat via telefonisch en via de chat voor u klaar. Wil je liever een product in het echt komen bekijken? Plan een afspraak in om onze producten in het echt te ervaren en laat ons je helpen bij het creëren van jouw ideale werkruimte.

VerzendingSnelle levering
KlantenserviceBreed assortiment
DuurzaamPer €200 planten wij een boom
MontageKundige montage

Populair in ons assortiment akoestiek

Shape divider - bottom

Vrijblijvend advies voor uw kantoorinrichting?

We zijn momenteel geopend van 09:00 tot 17:00!

5% korting op je eerste bestelling

Word lid van onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van interessante aanbiedingen, tips voor jouw werkplek en meer.

"*" geeft vereiste velden aan

Chat openen
Hallo 👋 Wij staan klaar voor al je vragen, stuur ons gerust een bericht via WhatsApp! ✅